Këshilla dhe udhëzime – Live ne 16.30 e Premte, 05.01.2018

🔈 ForumiSelefi.Net me kënaqësi ju fton ta ndiqni
📞 telelinkun e drejtpërdrejtë me temë:

📚 Këshilla dhe udhëzime

💎 me shejhun eminent dijetarin kolosal
Abdullah ibën AbdurRahim elBuhari
-Allahu e ruajttë-

🗓 e Premte, 05.01.2018
⏰ 16:30 🕟 (jemi 2 ore pas Medines)

🏠 Transmetimi i lidhjes: Mektebi Selefij – Shkup

🔗 për ta përcjellë online: Degjo Online

🔈 يسر المنتدى السلفي الألباني أن يدعوكم لمتابعة

📞 الكلمة المباشرة عبر الهاتف بعنوان:

📚 نصائح وتوجيهات

💎 مع فضيلة الشيخ العلامة
د/ عبدالله بن عبدالرحيم البخاري
-حفظه الله-

🗓 الجمعة، ١٨ ربيع الآخر ١٤٣٩ه
⏰ الساعة ١٨:٣٠م بتوقيق مكة المكرمة

🏠 في المكتبة السلفية باسكوبيا عاصمة مقدونيا

🔗 للمتابعة المباشرة: http://forumiselefi.net/radio/

Ndihma dhe konsultimi

Ndihma dhe konsultimi

Umer ibnul Hattabi, radijAllahu anhu, ka thënë:

“Për të kryer nevojat tuaja, merr vetëm ndihmën e atij që ta do suksesin, po ashtu konsultohu vetëm me ata që i frikësohen Allahut.”

📚 Burimi: Shuabul iman 10/559.
Përktheu: Besmir Cacani