A e prishin agjërimin gjilpërat për kurimin e sheqerit?

💉 A e prishin agjërimin gjilpërat për kurimin e sheqerit*?
✍🏻 Nga shejh Salih el Feuzan

🔹 Allahu ju shpërbleftë! A e prishin agjërimin gjilpërat për kurimin e sheqerit*? Allahu ju dhëntë mirësi!

🔸 Përgjigja: jo! Gjilpërat që merren për kurimin e sheqerit* apo për të ulur sheqerin, nuk e prishin agjërimin, sepse ato merren nga lëkura dhe nuk kalojnë përmes gojës.

📺 Shiko videon: https://youtu.be/nfCMfAw7Nlo
Përktheu: Besmir Cacani

*)Shenim i redaktorit: mendoj se behet fjale për sëmundjen e diabetit, pra për përsonat e sëmurë me diabet dhe që bëjnë gjilpëra me insulinë