Radio

Na ndiqni drejtpërdrejt

🎧 Mësimet do të transmetohen drejtpërdrejt në kanalin e Forumit Selefi:
🔗 http://mixlr.com/forumiselefi/

Lidhja per te degjuar ligjeratat e kaluarara: kliko ketu.


🔈 ForumiSelefi.Net me kënaqësi ju fton ta ndiqni
📞 telelinkun e drejtpërdrejtë me temë:

📚 Këshilla dhe udhëzime

💎 me shejhun eminent dijetarin kolosal
Abdullah ibën AbdurRahim elBuhari
-Allahu e ruajttë-

🗓 e Premte, 05.01.2018
⏰ 16:30 🕟 (jemi 2 ore pas Medines)

🏠 Transmetimi i lidhjes: Mektebi Selefij – Shkup

🔗 për ta përcjellë online: Degjo Online

🔈 يسر المنتدى السلفي الألباني أن يدعوكم لمتابعة

📞 الكلمة المباشرة عبر الهاتف بعنوان:

📚 نصائح وتوجيهات

💎 مع فضيلة الشيخ العلامة
د/ عبدالله بن عبدالرحيم البخاري
-حفظه الله-

🗓 الجمعة، ١٨ ربيع الآخر ١٤٣٩ه
⏰ الساعة ١٨:٣٠م بتوقيق مكة المكرمة

🏠 في المكتبة السلفية باسكوبيا عاصمة مقدونيا

🔗 للمتابعة المباشرة: http://forumiselefi.net/radio/


Ligjerata Live
Ligjerata Live

💢 Lajmërim 💢

Gjatë ditëve të muajit të bekuar të Ramazanit, me lejen e Allahut, do të mbajmë mësime të përditshme.

📝 Tema e mësimeve:
📚 Shpjegimi i librit “Jeta e të Dërguarit të Allahut, sal-lAllahu alejhi ue sel-lem”, (El Fusul fi Siretil Rusul)
të autorit: Hafidh Ismail ibn Umer Ibën Kethir

🎙 Ligjërues:
Xhemal Jakupi

🕔 Koha:
Çdo ditë pas namazit të ikindisë (17:05)

📌 Vendi:
Mektebi Selefi – Shkup

🎧 Mësimet do të transmetohen drejtpërdrejt në radion e Forumit Selefi:
🔗 http://mixlr.com/forumiselefi/

Lidhja per te degjuar ligjeratat e kaluarara: kliko ketu.