Ebu Derda’ radijAllahu anhu ka thënë

🔹 Ebu Derda’ radijAllahu anhu ka thënë:

“Agjëroni një ditë të nxehtë, për nxehtin e Ditës së Ringjalljes dhe falini dy rekate në errësirën e natës, për errësirën e varreve.”

📚 Burimi: Lataiful ma’arif 323.
Përktheu: Besmir Cacani