A eshte e sakte te jepet supa per zekat fitri?

A eshte e sakte te jepet supa per zekat fitri?

Pyetja:
Es-selamu alejkum ue rahmetullahi ue bereketuhu! Allahu ju begatofte o shejhu yne, a eshte e sakte te jepet supa per zekat fitri? Allahu ju shperblefte me te mira!
Pergjigja:
Ue alejkumusselam ue rahmetullahi ue bereketuhu! Jo, supa nuk eshte e sakte te jepet.

Shejh Ali iben Muhtar er-Ramli
Perktheu dhe percolli: Besmir Cacani